Sania Mirza (paremal) koos partneri Martina Hingisega oma Austraalia lahtiste tiitlit tähistamas. Foto: AFP/Scanpix
Tennis
31. oktoober 2018, 17:20

PALJU ÕNNE | Endine maailma esireket sai pisipoja emmeks

Endine naiste tennise paarismängu esireket Sania Mirza on kõige viimane WTA emmedeklubi liige, tuues 30. oktoobril ilmale pisipoja. 

India tennisisti abikaasa, kriketimängija Shoaib Malik oli see, kes Twitteri vahendusel vastsündinust maailmale teada andis: "Sündis poiss ja minu tüdrukul [Mirzal] on samuti kõik korras ning ta on tugev nagu alati." 

Naiste paarismängus on Mirzal ette näidata kolm Suure slämmi tiitlit. Koos šveitslanna Martina Hingisega on ta triumfeerinud nii Wimbledonis, US Openil kui ka Austraalia lahtistel. Prantsusmaa lahtistel pidi ta paraku 2011. aastal koos Jelene Vesninaga finaalis jõudes tunnistama tšehhitaride Andrea Hlavackova ja Lucie Hradecka paremust. 

Küll on tal Roland Garros'i tiitel ette näidata segapaarismängus, kui triumfeeris 2012. aastal koos kaasmaalase Mahesh Bhupathiga. Lisaks on tal veel Austraalia ja US Openi segapaarismängu võitjaautasu. 

Üksikmängus on India tennisistil ette näidata üks WTA-turniirivõit, seda 2005. aastal Hyderabadis. Seal jäi tema karjääri parimaks positsiooniks 27. koht 2007. aasta augustis.