Kiki Bertens (vasakul) poseerimas koos Anett Kontaveidiga Gstaadi turniiri finaalis.Foto: AP/Scanpix
Kõmu
2. november 2018, 17:55

PALJU ÕNNE! Kontaveidi kange konkurent kihlus oma füsioterapeudiga

Maailma edetabelis tänavu esmakordselt esikümnesse tõusnud Kiki Bertensi jaoks muutus käimasolev aasta veelgi ilusamaks. Hollandlannale tehti abieluettepanek, millele naine jaatavalt vastas. 

26aastane tennisist tegi tänavu kindlasti oma karjääri parima hooaja, jõudes igal Suure slämmi turniiril vähemalt kolmandasse ringi. Lisaks triumfeeris ta veel neljal WTA-turniiril.

See kõik päädis aasta lõpuks esikümnesse tõusmisega ning maailma esireketi Simona Halepi loobumisel pääses ta veel ka WTA-aastalõputurniirile, kus jõudis lõpuks poolfinaali. 

See kõik aga kahvatub reedese rõõmusõnumi kõrval, kui tema kauane partner Remko De Rijke, kes töötab ka hollandlanna füsioterapeudina, naisele abieluettepaneku tegi. 

"Ma ütlesin oma elu armastusele jaa. Milline aasta! Sõrmus on küll liiga väike, kuid see pole hetkel oluline," kirjutas Bertens Instagrami postituse kõrvale. 

Kontaveidiga on Bertens vastamisi läinud kolmel korral. Kui tennisistide esimese omavahelise kohtumise võitis eestlanna, siis järgmises kahes matšis on kaalukauss hollandlanna poole kaldunud. Sealhulgas ka mullu Gstaadis toimunud WTA-turniiri finaalis.