Zakaria Beglarišvili.Foto: Martin Ahven
Jalgpall
3. november 2018, 17:52

VIDEO | Beglarišvili kübaratrikk tõstis Flora taas Kalju kandadele

Jalgpalli Eesti meistriliigas alistas valitsev tšempion Tallinna FC Flora täna Viljandis sealse Tuleviku 3:1 ning tegi endast kõik, et tiitlipinge säiliks kõrgliigas viimase vooruni.

Flora eest sai kübaratrikiga hakkama nende keskväljamootor Zakaria Beglarišvili. Grusiin virutas esimese palli Andreas Kallaste seljataha karistuslöögist juba 17. minutil. 38. minutil jätsid Tuleviku kaitsjad väikese pallivõluri kastis täiesti katmata ning Beglarišvili virutas oskuslikult peaga enda ning Flora teise. 

Kübaratrikiks vajaliku kolmanda sai mees kirja 52. minutil, pärast seda kui Gerdo Juhkam mängis karistusalas käega ning saadeti varakult duši alla. Grusiin 11meetri karistuslöögipunktist ei eksinud ning nii tõusis Flora taas Nõmme Kalju kandadele. 

Mõlemal pealinnaklubil on voor enne meistriliiga lõppu seega koos 83 punkti, kuid Kalju kasuks räägivad meeskondade omavahelised kohtumised, mis on nõmmekate poole kaldu. 

Ühtlasi tõusis Beglarišvili väravaküttide edetabelis jagama esikohta koos Kalju edurivimehe Liliuga. Mõlemal mehel on kirjas 30 tabamust. 

Tartu Tammeka oli samal ajal kodusel Sepa staadioni kunstmuruväljakul 6:1 üle FC Kuressaarest. Kaks väravat sai kirja Sten Reinkort, korra olid täpsed Kevin Anderson, Tristan Koskor, Reio Laabus ning Mart Paul Preiman. Saarlaste auvärava eest hoolitses Sander Laht. 

Levadia oli laupäeval 2:1 üle Narva Transist. Pealinnaklubi väravad lõid Roman Debelko ning Mark Oliver Roosnupp, Transi oma Viktor Plotnikov. 

Viimases voorus sõidab Kalju külla Narva Transile, Florat ootab ees aga põhimõtteline vastasseis Tallinna Levadiaga, kellel on ka teoreetiline variant veel meistritiitel endale napsata. 

Liigatabel: