Deontay Wilder.Foto: AFP/Scanpix
Kõmu
4. november 2018, 12:12

SEKS ANNAB ENERGIAT! Raskekaalu tšempion hullas kaks tundi enne poksiringi astumist oma naisega (2)

Poksi raskekaalu WBC meistrivöö omanik Deontay Wilder astus profina esmakordselt poksiringi kümme aastat tagasi. Kui praegu keskendub mees riietusruumis üldiselt eesootavale matšile, siis toona mõlkusid ta peas vähe teised mõtted. 

Ameeriklane tegi oma debüüdi 2008. aastal USAs Nashvilles, kui läks vastamisi Ethan Coxiga, kelle ta kahe raundiga siruli lõi. Kuigi tulemuse mõttes osutus Wilderi debüütmatš edukaks, teeks ta praegu nii mõnegi asja teisiti. Näiteks ei seksiks ta kaks tundi enne ringi astumist oma naisega. 

"Mu debüüdil läks nii palju asju valesti. Ma seksisin ainult kaks tundi enne matši algust. Muutusin kiimaseks, ma ei hakka selle koha pealt valetama. Mu naine oli minuga koos riietusruumis ja nii need ulakad mõtted pähe tulidki," sõnas ameeriklane iFL TVle. 

"Seepärast polegi tark oma partnerit endaga sinna kaasa võtta, aga mulle lihtsalt meeldib seltskond. Mulle meeldib perekeskis olla. Eriti kallite inimeste läheduses. Nad annavad mulle motivatsiooni," jätkas ta. 

Kuigi paljude arvates kurnab võistluseelne seks sportlasi, siis Wilderi sõnul annab see talle hoopis lisaenergiat. "Kui ma seksin, siis see ei muuda mind mitte jalust nõrgaks vaid annab mulle energiat. See on täpselt nagu ravimitega. Erinevad inimesed reageerivad erinevalt. Mulle annab seks igatahes energiat ja seepärast suutsingi ta [Ethan Coxi] siruli lüüa."

33aastane Wilderil tuleb järgmisel kuul oma WBC meistrivööd kaitsta Tyson Fury vastu. Oma senise profikarjääri jooksul pole ameeriklane 40 matši jooksul veel kordagi kaotanud.