Peatreener Heiko Rannula hoolealustele juhiseid jagamas. Foto: Pärnu esindusmeeskond/Facebook
Korvpall
4. november 2018, 17:55

Pärnu korvpallurid pääsesid napilt Eesti-Läti liiga kehviku küüsist

Olybet Eesti-Läti Korvpalliliiga tänases ainsas kohtumises alistas Pärnu meeskond võõral väljakul Jekabpilsi 85:78. 

Pärast üsna võrdset avaveerandit lülitas Pärnu teise käigu sisse ning pääses poolajaks 15 punktiga ette. Võõrustajad suutsid end aga koguda ning otsustavaks neljandikuks vaid kolme silma kaugusele jõuda. 

Kuus minutit enne lõpuvilet jõudis Jekabpils ka viigini, kuid pärnakad ei murdunud. Vähehaaval hakati edu taas kasvatama ning viimaseks minutiks võideldi välja üheksapunktiline edu. Seda enam käest ei antudki. 

Pärnu resultatiivseim oli Henri Wade-Chatman 18 punktiga, lisaks jagas ta 7 resultatiivset söötu. Saimon Sutt toetas teda 16 silmaga. Märkimisväärne oli ka Mihkel Kirvese panus, kes lisaks 12 punktile hankis 12 lauapalli ja andis 5 tulemuslikku söötu.

Jekabpilsi parim oli Valga korvpallisõpradele tuttav Jurijs Aleksejevs, kes viskas 25 punkti, hankis 11 laupalli ja jagas 6 resultatiivset söötu. 21 silma sai kirja Verners Kohs. 

Pärnule oli see nelja kaotuse kõrval neljandaks võiduks, millega kindlustati liigatabeli kaheksandat kohta. Jekabpils pole seitsme vooruga võiduarvet avanud ja on viimane.