Ronaldinhot peetakse endiselt oma põlvkonna kõige andekamaks jalgpalluriks. Foto: AFP/Scanpix
Jalgpall
6. november 2018, 14:09

VÕTA, AGA PANE TAGASI! Ronaldinho sadadest miljonitest on alles vaid 6 eurot

Üheks jalgpalliajaloo talendikamaks mängijaks peetav Ronaldinho on hädas! Brasiilia võimunud nõuavalt temalt kahe miljoni euro suurust trahvi, kuid mehe pangaarvel on aga vaid kuus eurot.

Kõik sai alguse sellest, et Ronaldinho ehitas koos vennaga kaitsealusele maatükile maja. Luba neil selleks polnud ning algas kohtuprotsess. Nüüd määrasid võimud Ronaldinhole kahe miljoni euro suuruse trahvi, kuid endine maailma parim jalgpallur andis teada, et temal küll sellist summat pole.

Seejärel konfiskeeriti Ronaldinho pass, lisaks blokeeriti tema pangakonto. Küll oli suur kohtuesindajate üllatus, kui nad nägid Ronaldinho arvel vaid kuut eurot!

Loomulikult on kõigil raske uskuda, et karjääri jooksul sadu miljoneid teeninud härral kogu varandus otsas on. Seda enam, et ta tuuritab endiselt Nike'iga mööda maailma ringi ja osaleb pidevalt erinevatel sponsorüritustel. Tõsi, ilma passita läheb ka reisimine keeruliseks.

Ronaldonho saaga meenutab Kreisiraadiost tuntud kangelase Kert Ämmapetsi tragöödiat. Tema jäi teadmata moel ilma 800 miljonist Eesti kroonist.