Mauricio Pochettino.Foto: Reuters/Scanpix
Jalgpall
6. november 2018, 18:59

RAHA POLE MAAILMAS KÕIK! Tottenhami loots lükkas Reali miljonid tagasi

Eelmisel nädalal senise peatreeneri Julen Lopetegui teenetest loobunud Madridi Reali jalgpalliklubi on sattunud lõhkise küna ette ega pole kaheksa päeva hiljem uue juhendaja osas targemaks saanud. Pigem on jäädud isegi lollimaks. 

Vahetult pärast Lopetegui vallandamisuudist oli kogu Hispaania ja Inglismaa meedia kindel, et tema koha täidab endine Chelsea loots Antonio Conte. Nii pole aga läinud, sest Conte soovib Londoni suurklubilt välja lüpsta iga penni - Chelsea maksab itaallasele palgakompensatsiooni kuni mees leiab uue töökoha -, mistõttu pole ta Realile jah-sõna öelnud. 

Seejärel eeldasid kõik, et Real läheb teise Londoni klubi Tottenhami ukse taha ning üritab Albionimaalt Pürenee poolsaarele tuua Mauricio Pochettino. Kaasa võeti ka rahakott, kuid sellest ei piisanud. 

Inglismaa meedia väitel oli Real nõus argentiinlasele pakkuma 17,1 miljoni euro suurust aastapalka, kuid Pochettino saatis Hispaania suurklubi pikalt. 

Summa kolosaalsuse ilmestamiseks üks pisike võrdlus. Nimelt lekkisid sel suvel meediasse Reali mängijate palganumbrid ning Pochettino oleks oma 330 388eurose nädalapalgaga alla jäänud vaid Gareth Bale'ile, kelle seitsmepäevaku tšekile kirjutatakse 400 000 eurot.  

Järgmised mehed ehk Sergio Ramos ning Toni Kroos teenivad "vaid" 229 000 eurot nädalas.