Monica Rand võidukarikaga.Foto: Facebook/Monica Rand
Jalgpall
7. november 2018, 11:03

TOHOH! Tartu abilinnapea tegi tuule alla mitmele tipule ning tuli kummalisel alal Eesti meistriks

Eesti 11. täringujalgpalli meistrivõistlustel tuli 40 osaleja konkurentsis kuldmedalile Tartu abilinnapea Monica Rand, kes on esimene meistriks tulnud naine.

„Jube äge tunne on!“ rõõmustas Monica Rand pärast autasustamist. „Ütlesin juba täna (eile - toim.) hommikul, et lähen Tallinnasse Eesti meistritiitlit võitma – ja siin see on! Ega mul kindlat taktikat polnud. Kõik mängud sai mängitud valgena. Kõige huvitavam oli alagrupimäng minu ja Sören Kaldma vahel, sest meil oli mõlemal hästi palju võimalusi ja lõpetasime 3:3 viigiga. See oli mu ainuke viik turniiril! Järgmisel aastal tulen ikka tagasi!“

Pärispalluritest oli edukaim Karl Mööl, kes saavutas neljanda koha. Veerandfinaali jõudis Henri Anier, kaheksandikfinaali Sören Kaldma ja Trevor Elhi.

Sama kaugele jõudis ka Eesti Jalgpalli Liidu president ja 2009. aasta täringujalgpallimeister Aivar Pohlak. Alagrupist ei jõudnud kaugemale Robert Kirss, Rimo Hunt, Michael Lilander, Hannes Anier, Tarmo Neemelo, Markus Poom ja Frank Liivak.

Teistest Eesti meistritest ei pääsenud seekord alagrupist edasi Indrek Nuume (meister aastal 2014) ja Meelis Kalda (2013).