Eric Djemba-Djemba (vasakul) Frank Lampardiga võitluses.Foto: Graham Chadwick/Daily Mail/REX/Vida Press
Jalgpall
7. november 2018, 15:19

Endine meeskonnakaaslane paljastas, kuidas Ronaldo talle raskel ajal toeks oli: ma ei unusta seda hetke kunagi (1)

Manchester United värbas 2003/04 hooaja eel nii mõnegi uue mängija. Tuntuim neist vutimaailma superstaariks tõusnud Cristiano Ronaldo. Skaala teisest otsast leiame kamerunlase Eric Djemba-Djemba, kelle karjäär Unitedis suurt hoogu sisse ei saanudki ning kes lahkus klubist poolteist aastat hiljem.

Praegu mängib 37aastane Djemba-Djemba Šveitsi tugevuselt viiendas liigas FC Vallorbe-Ballaiguesi nimelises klubis. Briti meediale meenutas ta, kuidas Ronaldo teda raskel hetkel toetas.

"Mu ema suri 2010. aastal ja Ronaldo oli mulle toeks," paljastas ta. "Ta mängis sel ajal Madridi Realis, aga ta helistas mulle ja ütles mulle, et "kui sa mind vajad ja tahad minuga rääkida, siis ma olen siin." Ma ei unusta seda hetke kunagi. Hindasin ta sõnu väga, olin sel hetkel endast väljas." 

Djemba-Djemba meenutas, kuidas nad poodides ja restoranides käisid.

"Käisime pärast trenni ja ta ema ja õde tulid ka. Vahepeal käis ta mul külas. Olen hea kokk ja toidu valmistamine on minu kirg. Teen head Aafrika toitu ning tegin tallegi süüa, kui me Nando's ei söönud."

"Cristianost sai maailma parim jalgpallur, austan teda väga. Ta on väga helde mees," lisas 34 korda Kameruni koondist esindanud Djemba-Djemba.