Manchester Unitedi mehed tähistamas. Foto: ISABELLA BONOTTO/AFP
Jalgpall
7. november 2018, 23:56

USKUMATU MATŠ: mannetult tegutsenud Manchester United pööras nelja minutiga kindla kaotuse võiduks

Jalgpalli Meistrite liigas tõmmati joon alla neljandale voorule. Põnevuslahingus teenis Manchester United ülimagusa 2:1 võidu Juventuse üle, Madridi Real sai 5:0 jagu Plzeni Viktoriast.

Koduväljakul mänginud Juventus hoidis suurema osa kohtumisest mänguohje ning tekkis ka hulgaliselt häid momente. Unitedi päästis nii väravapost kui ka latt, kuid läbi õnne esialgu pääseti. 

65. minutil jõudis aga sihile Cristiano Ronaldo, kes oma endise koduklubi vastu võrku sahistas ja tänavu oma esimese Meistrite liiga värava lõi. Hambutult rünnanud United tundus murtud olevat, aga...

Jose Mourinho tõi väljakule Marouane Fellaini ning Juan Mata ning mäng muutus. 86. minutil realiseeris Mata karistuslöögi ning tõi tabloole viigi. Vaid neli minutit hiljem jõudis United taas sihile, värav läks kirja Alex Sandro omaväravana. 

Nõnda õnnestuski Punastel Kuraditel vastu mängukäiku teenida mesimagusad kolm punkti. 

H-grupis jätkab liidrina üheksa punkti kogunud Juventus. Teiseks tõusis seitsme silmaga United, viis punkti kogunud Valencia on kolmas. Berni Young Boys on ühe silmaga neljas.

Santiago Solari käe all Meistrite liigas esimese mängu pidanud Real korraldas Tšehhis korraliku väravatesaju. Avapoolajal löödi neli, kahel korral oli täpne Karim Benzema, ühe lisasid Casemiro ja Gareth Bale. Lõppseisu vormistas Toni Kroos teise poolaja keskel. 

G-grupis tõusis Real ühele pulgale Romaga, mõlemal on kirjas üheksa punkti, omavaheline paremus annab edu hispaanlastele. CSKA on nelja silmaga kolmas, Plzen ühe punktiga neljas. 

E-grupis sai võidupunktid kirja Müncheni Bayern, kes alistas 2:0 Ateena AEK. Benfica ja Amsterdami Ajax leppisid 1:1 viiki. Saksamaa tippklubi jätkab tabeli liidrina (10 punkti), Ajax on teine (8), Benfica kolmas (4) ja AEK neljas (0). 

F-grupis favoriit ei vääratanud, Manchester City alistas 6:0 Donetski Šahtari. Lyon mängis maha kaheväravalise edu ning leppis 2:2 viiki Hoffenheimiga. Liidrikohta hoiab City (9 punkti), teine on Lyon (6), kolmas Hoffenheim (3) ja neljas Šahtar (2).