Küberatleedid omas elemendis.Foto: Pixabay.com
Esport
9. november 2018, 15:24

Mousesports on jälle väikese sammu võrra lähemal 1 000 000 dollari võitmisele

Just kui olime julgenud kahelda paljude eestlaste lemmikmeeskonna mänguvormi üle, võttis mousesports kaotajate ringis kaks võitu sakslaste BIG ja brasiillaste Luminosity Gaming vastu. Sellega saadi koht Chicagos toimuva IEM XIII turniiri play-off'idesse ja kindlustati endale vähemalt 10 000 dollarilise taskuraha.


„Counter-Strike'is“ jagatakse 1 000 000 dollariline Intel Grand Slami auhind meeskonnale, kes kümne Inteli poolt sponsoreeritud turniiri jooksul võidab neli esikohta. Võitude arvestust peetakse ühe turniiri haaval, ehk kui turniiriseeria jõuab üheteistkümnenda järjeni, kaotatakse arvestusest ainult esimene turniir. Kuna mousesports viimati lõppenud turniiri võitis, siis järgneva üheksa turniiri jooksul on neil võimalus vajalikud neli esikohta koguda.

Siiani pole veel ükski tiim Grand Slami võitnud, kõige lähemal on olnud FaZe, kes kaheksandal turniiril said oma kolmanda võidu, kuid ei suutnud järgneva kahega neljandat realiseerida. Hetkel on neil kaks kehtivat võitu, millele neil on järgneva nelja turniiri jooksul võimalus kaks juurde teenida.

Järgmisena mängib ropz IEM XIII veerandfinaalis, mis samuti Grand Slami seeriasse kuulub. Vastaseks on maailma parim meeskond Astralis, kellel on hetkel arvestuses kaks võitu. Matš kantakse üle täna öösel kell 00:30 ESLi Twitch.tv kanali vahendusel.