Carmelo Anthony. Foto: Brad Penner/USA TODAY Sports
Korvpall
12. november 2018, 19:15

Tiimikaaslased on kindlad: Carmelo Anthony enam Rocketsis ei mängi

Legendaarne USA korvpallur Carmelo Anthony liitus suvel mõnevõrra üllatuslikult Houston Rocketsiga. Sealt saati on räägitud, et 34aastane ääremängija võib tiimile halvasti mõjuda, nüüd on asjad jõudnud nii kaugele, et mees on võistkonnast lahkumas. 

ESPNile on vihjeid andnud nii Rocketsi juhtkonna tegelased kui ka mängijad. Väidetavalt pidas Anthony oma viimase mängu mõned päevad tagasi Oklahoma City Thunderi vastu ning ei kavatsegi enam tiimiga liituda.

Kolmekordne olümpiavõitja on jäänud eemale viimasest kahest mängust ega mängi kindlasti ka ülehomme Denver Nuggetsi vastu. Kuigi Rocketsi peadirektor Daryl Morey on Anthony lahkumist eitanud, viitavad sellele kõik märgid. 

Mullu vinge hooaja teinud Rockets on tänavu alustanud alla ootuste. 12 mängust on võidetud vaid viis, millega hoitakse läänekonverentsis 12. kohta. 

Isiklikus plaanis on Anthony tegemas oma karjääri kõige kehvemat hooaega, siiani tema arvel keskmiselt 13,4 punkti. Varasemalt on ta 16 hooaja jooksul visanud keskmiselt alla 20 punkti vaid korra, mullu jäi saagiks 16,2 silma.