Manchester Unitedi peatreener Jose Mourinho.Foto: PA/Scanpix
Jalgpall
13. november 2018, 12:42

Premier League'i võitja: Mourinho käitub nagu suur beebi

Blackburn Roversi ridades Premier League'i meistriks tulnud Cris Suttoni arvates on Jose Mourinho käitunud nagu suur beebi ning Manchester United võib areneda vaid uue peatreeneri käe all.

United kaotas pühapäeval Manchesteri derbis Cityle 3:1, mille tõttu langeti tabelis kaheksandale reale. Pärast mängu tegi ManU portugallasest peatreener oma vabanduste raamatu lahti ning sõnas, et kui City oli eelnevalt pidanud kaks "sõpruskohtumist" (Southamptoni ja Donetski Šahtari vastu), pidi United Meistrite Liigas Juventusega rinda pistma ning mängijad olid seega väsinud.

Suttoni arvates olid need kommentaarid lugupidamatud ja täielik rämps. "Nende (Unitedi - toim) ja City vahel on tohutu tühimik ja asjad ei muutu kui peatreenerit ei vahetata," sõnas inglane BBC Raadio 5-le. Enim tülgastasid teda Mourinho mängujärgsed sõnad, kus too "käitus nagu suur beebi." 

"Ta on rääkinud sellest, kui palju City on kulutanud, kuid esmalt peavad nad Watfordi ja Bournemouthi kätte saama. On ta raha mõistlikult kulutanud? Ma ei usu. Miks peaks Unitedi juhatus teda Jaanuari üleminekuaknas usaldama," lisas Sutton.