Santiago Solari (valges) kuulus aastate eest Reali mängijate sekka. Nüüd sai temast ametlikult peatreener. Foto: AFP/Scanpix
Jalgpall
13. november 2018, 22:03

Madridi Real lõpetas kuulujuttude tormi ja sõlmis Solariga lepingu

Madridi Reali jalgpallimeeskond andis teada, et senise peatreeneri asetäitja Santiago Solariga sõlmiti 2021. aasta juunini kehtiv leping

Aastaid Realis noori treeninud 42aastane Solari nimetati pärast Julen Lopetegui vallandamist ootamatult peatreeneri kohusetäitjaks, kuid argentiinlase juhendamisel on tiim näidanud head mängu. Alates 29. oktoobrist on Solari ja Real tunnistanud vaid võite. Tõsi, vastasteks on olnud eeldatavalt nõrgemad Melilla, Real Valladolid, Plzeni Viktoria ja Celta de Vigo.

Hispaania meedias on levinud tohutu hulk erinevaid versioone, kelle Real endale ikkagi palgata soovib. Väidetavalt loobus nii mõnigi tuntud treener Madridi pakkumisest. Kokkuvõttes tõmbas tiim täna kuulujuttudele pidurit ja edasi minnakse koos Solariga. 

Solari mängis Realis aastatel 2000-2005, kuid liitus hiljem Milano Interiga. Mängijana krooniti ta kahel korral Hispaania ja kolmel korral Itaalia meistriks. Aastal 2002 võitis Solari ka Meistrite liiga. Argentina koondises tegi ta kaasa 11 kohtumises.