Dennis Schröder mängis Saksamaa ridades Tallinnas, aidates oma meeskonna 86:43 võiduni. Nüüd jääb ta ookeani taha.Foto: Martin Ahven
Korvpall
14. november 2018, 16:18

Saksamaa korvpallikoondis tuleb Eesti vastu vähetuntud koosseisuga (1)

Saksamaa korvpalliliit avaldas nimekirja mängijatest, kes osalevad eelseisvas MM-valiksarja "aknas", selle raames kohtutakse ka Eestiga.

Kui septembris Tallinnas peetud mängus olid kohal peaaegu kõik ässad eesotsas NBA klubi Oklahoma City Thunderi staari Dennis Schröderiga ning puudus vaid koondisekarjääri lõpetanud Dirk Nowitzki, siis seekord pole koosseisus NBA ega Euroliiga mängijaid.

Eemale jäävad lisaks Schröderile näiteks samuti NBAs leiba teenivad Maxi Kleber ja Daniel Theis, Hispaania ja Türgi klubides säravad Johannes Voigtmann ja Tibor Pleiss, oma maa meistri Müncheni Bayerni esindajad Maodo Lo ja Danilo Barthel. Nimekirjas on 14 meest, kellest enamiku nimed räägivad (praegu veel) vähem, tuntumad on Maik Zirbes ja Robin Benzing:

Ismet Akpinar (Ulm)
Robin Benzing (Istanbuli Besiktas)
Bastian Doreth (Bayreuth)
Niels Giffey (Berliini Alba)
Philipp Herkenhoff (Rasta Vechta)
Karim Jallow (Ludwigsburg)
Kostja Mushidi (Mega Bemax)
Andreas Obst (Obradoiro)
Tim Schneider (Alba)
Andreas Seiferth (Bayreuth)
Karsten Tadda (Oldenburg)
Sid-Marlon Theis (Jena)
Johannes Thiemann (Alba)
Maik Zirbes (Crvena Zvezda)

Saksamaa ja Eesti kohtuvad 3. detsembril Ludwigsburgis. Kolm päeva varem võõrustab Eesti Gruusiat, Saksamaa aga sõidab külla Serbiale.