Konstantin VassiljevFoto: Martin Ahven
Jalgpall
14. november 2018, 19:59

ÕL BUDAPESTIS | Konstantin Vassiljev oma klubikarjäärist: vaatame, mis saab, see saab

Eesti jalgpallikoondis läheb homme Rahvuste liiga kohtumises vastamisi Ungariga ning poolkaitsja Konstantin Vassiljevi sõnul saavad kõik mehed aru, kui oluline see mäng on. 

Kuidas on ettevalmistus sujunud?
Ettevalmistus on hästi sujunud, meil on seljataga kaks treenigut. Loomulikult on Ungari favoriit, kuid loodetavasti suudame neile siiski probleeme tekitada.

Kui palju ja kas üldse lisab mängule survet teadmine, et kui Eesti tulemust ei tee, siis kukume D-liigasse?
Ei ole mingit lisasurvet. Iga koondisemäng on tähtis ja kõik saame aru, et peame endast maksimumi andma. Kindlasti läheme homme võidu peale, et püsida viimase mänguni elus .

Koondise kaitseliinis on seekord väga palju muudatusi. Kas see mõjutab kuidagi meie mängu?
Kindlasti mõjutab, aga see oli ka kaua ette teada. Meile on see probleem, aga teistel meestel on võimalus enda positisooni kindlustada. Kõik peavad aru saama, et teist võimalust ei pruugi niipea tulla.

Kuidas on lood enda vormiga?
Tundub, et kõik on hästi. Mul on käsil kolmas tsükkel, kus ühekuuse vahemikuga saan häid mänge. Loodetavasti saan täismängu teha ja kasulik olla.

Ungari suurim tugevus?
Nende kapten Adam Szalai, kes tekitas Tallinnas meile palju probleeme, lüües kaks väravat. Ta oli meie kaitsjatele probleemiks. Aga kodus näitab Ungari kindlasti rohkem iseloomu kui Tallinnas. Meid ootab ees raske mäng.

Kas su klubikarjääri osas on muutusi?
Meil on novembri algus. Midagi pole muutunud. Klubil käib hooaeg, minul on seoses koondisega hetkel teised mõtted. Vaatame, aeg läheb edasi. Mis saab, see saab. Kiirustada pole mõtet.