Korvpall

Andres Sõber | Eesti korvpalliliiga vajaks suurt reformi (6)

LISA KOMMENTAAR

anna mõistust15. november 2018, 10:21
ja Veidemann areneb Viimsi ja Maaülikooliga mängides?Kui praegu saame Ogre ja Valmiera käest peksa siis on ka see liiga meie jaoks liiga tugev.Eesti profid hakaku madistama 2.liiga klubidega - no kust see areng tuleb .Sõber puhka jalga.
oma liiga14. november 2018, 22:06
ja 2 leegionääri aga need ju saavad olla kui kallid tahes.Hetkel poisse on keda körvale vöiks julgeda panna yle eesti.Aga ennem vöiks möned euro quali läbida ka Craamo ja kui ise ei jaksa neid saab edasi anda.See tyhimik mis tekkis see tuleb tagasi teha euroopas.Aind omavahel on jama,peab olema koondumis meeskondi .
osaliselt nõus14. november 2018, 21:38
aga mitte kõiges. Ei meeldi mulle ka see Eesti-Läti Ühisliiga ja leian et see ei anna meile seda mida vajame. Räägitakse kõvematest mängudest, aga paraku näen et jätkuvalt on vilepartiid kallutatud ja see võtab mängijatelt mänguisu ja pealtvaatajatelt korvpalli jälgimise huvi. Korvpall on läinud niivõrd jõuliseks maadluseks ja sel hooajal on see tänu Läti satsidele veelgi hullem. See ei ole enam korvpall mida vaadata tahaks. Kõik hakkab pihta motivatsioonist ja kui üks liiga moodustatakse nii, et kõik kolm medalikomplekti on sisuliselt hooaja alguses jagatud, siis millest me üldse räägime.
nii on14. november 2018, 21:07
proffikoss on nali ,Tartu ja TTY töestus.
kas14. november 2018, 20:58
Tartu ja TTY on töestand et proffikoss on nali eestis,nii on ja nii peabki minema.Meil oli u 18 eestikatel 3 vördset tiimi,ok Tartu oli yle individuaalsuse pealt-kokku pold mängind aga ikkagi on poisse ,kes peaks mängima .Ja need palgalised peab laiali lööma vöi mingu välismaale. Kuulates Venet siis on mulje et suvi oli vähe teater kah et osadest lahti saada,kuidas muidu seletada neid lepinguid helistamisi ja kuupäevi samas näiliselt tyli.
Toomas14. november 2018, 20:52
Tegelikult õige jutt, pole midagi vastu vaielda. Ja see kahe välismaalase jutt ka omal kohal. Pole mingit lõbu vaadata Eesti korvpalli kui vaid võõrad mehed omavahel väljakul. Asjalik ettepanek...… Salumets, mõtle.