Ungari - Eesti.Foto: AFP/Scanpix
Spordivaria
16. november 2018, 00:32

NII SEE JUHTUS | Sport 15.11: Ungari ei jätnud Eestile erilist võimalust

Nädalavahetus kulgeb Eesti spordisõbra jaoks paljuski ralli tähe all, aga see ei tähenda, et muu spordielu seisma jääks. Tänasest lähevad taas lahti Rahvuste liiga jalgpallimängud, Eesti alustab kell 21.45 Budapestis Ungari vastu. Täna toimub Paides ka spordikongress, millest Õhtulehe veebis on otsepilt! Need sündmused ja kõik muu põnev nagu ikka Õhtulehe päevaülevaates!
00:32
SPORDISÕBER

Kuigi ralliöö veel jätkub, tõmbame sellele otseblogile joone alla. Õige varsti peaks Budapestist saabuma ka jalgpallimängu järelkaja, nii et hoidke silm peal. Ja kes praegu ei viitsi, nendega kohtume hommikul. Hüva ööd!

00:19
JALGPALL

23:38
JALGPALL

23:28


23:12
JALGPALL

2:0, Adam Szalai kasutab 70. minutil süllekukkunud võimaluse kenasti ära ja koksab palli peaga üle väravast välja tulnud Aksalu.

22:50
JALGPALL

2:0 oli ülilähedal! Aksalu toob 47. minutil joone pealt Orbani lähipealöögi ära! Aga see on lubamatu, kui kergelt ja vabalt sai ungarlane löögile.

22:41
Madis Vihmanni superšanss 5. minutil. (AFP/Scanpix)
22:39
JALGPALL

Poolaja statistika:

22:35
JALGPALL

Budapestis poolaeg, Ungari juhib 1:0. Lühikokkuvõte on selline, et kodumeeskonna edu võiks vabalt olla ka mitu korda suure, võimalusi oli. Kontroll mängu üle on raudselt ungarlaste käes, meie palliga mäng oli, eriti poolaja teises faasis, küllalt vaevaline. 

Siiski oli ka meil üks superšanss, kuid Madis Vihmanni esimeste minutite pealöök lendas täpselt vastu vastaste väravavahti. Läinuks me seal 1:0 juhtima, mine tea...

22:17
Ats Kuldkepp

21:55
JALGPALL

Oeh... Ungari asub 8. minutil nurgalöögi järel 1:0 juhtima. Autoriks Willi Orban, kes ennetas õhuvõitluses Artur Pikka.

21:53
Karl Juhkami, Budapest

Budapestis kõlas kohtumise avavile ning vaatepilt staadionil on nagu on. Silma järgi hinnates pakuks, et täidetud on 30% istekohtades. Tundub, et ungarlased on oma koondise senistes tegemistes siiralt pettunud.

21:41
JALGPALL

Koondise abitreener Andres Oper enne mängu ETVle.

Keskkaitsepaarist Tamm-Vihmann: "Joonas on saanud väga palju häid mänge nii Norras kui ka Euroopas, näitas viimane mäng kui kindel ta seal taga on. Madis on ka selle koha välja teeninud."

Konstantin Vassiljevist: "Ega tal lihtne pole kindlasti, nagu näha, suudab ta end motiveerida ja väga häid esitusi pakkuda meile kõigile. Ta treenib hästi ja näitab suhtumisega teistele eeskuju."

Miks tipuründes alustab Henri Anier? "Henri mägnis eelmine kord hästi Ungari vastu, pani kaitsjad surve alla ja lõi ka värava. Ta on praegu meil kõige parem tipuründaja, värav lisas enesekindlust juurde."


21:19
Karl Juhkami, Budapest

Eesti koondise soojendus käib.

21:16
JALGPALL

21:04
CURLING

20:35
JÄÄHOKI

20:33
JALGPALL

Eesti algkoosseis Ungari vastu!

 
 
 
View this post on Instagram

⬇️ Ennusta kommentaaris: mitmendal minutil lüüakse mängu avavärav? 🇪🇪 #eestikoondis #südamejapalliga #NationsLeague

A post shared by Eesti jalgpall (@eestijalgpall) on

20:26
JALGPALL

Ungari algkoosseis Eesti vastu:




20:02
JALGPALL

Loe rohkem