Ungari koondise esiväravavaht Peter Gulacsi peab tänast kohtumist pingilt vaatama. Foto: AP/Scanpix
Jalgpall
15. november 2018, 12:54

ÕL BUDAPESTIS | Ungari koondise laatsaretis juba kuus mängijat, kõrvale jääb ka esiväravavaht

Ungari jalgpallikoondise peatreeneri Marco Rossi elu on tehtud enne Rahvuste liiga kohtumist Eesti vastu võrdlemisi keeruliseks. Mitte ainult ei pea itallanne juhendamiskeelu tõttu jälgima kohtumist tribüünilt, vaid erinevate probleemide tõttu on tema esialgsest koondise nimekirjast ära pudenenud juba kuus mängijat. 

Kui juba varasemalt oli teada, et Eesti vastu ei saa kaasa teha kaitsja Attila Fiola (MOL Vidi) ja ründajad Roland Sallai (Freiburg) ning Roland Ugrai (Atromitosz Athinon), siis eile õhtusel treeningul täienes see nimekiri veel kolme mehega. 

Traumade tõttu ei saa koduplatsil Ungari eest väljakule joosta poolkaitsja Daniel Gazdag (Budapesti Honved) ning kaitsja Gergö Lovrencsics (Ferencvaros). Viirushaiguse tõttu ei saa kindaid kätte panna ka Ungari koondise esiväravavaht Peter Gulacsi (RB Leipzig). 

Viimati seisis keegi teine Ungari koondise väravasuul 2016. aasta EM-finaalturniiril, kui veerandfinaalis Belgia vastu näitas oma oskusi "dressipüksiväravavaht" Gabor Kiraly.

Gabor Kiraly ja tema dressipüksid. Foto: AFP/Scanpix

Kuna nõuete kohaselt peab iga koondis üles andma aga kolm väravavahti, saatis Ungari alaliit hädaabi-koondisekutse David Grofile. 

Ungari ja Eesti Rahvuste liiga kohtumise avavile antakse neljapäeva õhtul kell 21.45. Õhtuleht on kohtumist kohapeal kajastamas.