Dejan Lovren kohtumises Hispaania vastu.Foto: PIXSELL/Scanpix
Jalgpall
16. november 2018, 14:06

Dejan Lovren narris Ramost ja Hispaania koondist: nad on kamp mökusid!

Horvaatia jalgpallikoondis alistas eile Rahvuste liigas Hispaania 3:2 ning pärast magusat võitu läks Liverpooli horvaadist kaitsja Dejan Lovren konkurentide üle sotsiaalmeediasse irvitama.

"Andsin talle korralikult küünarnukiga," viitas Lovren sotsiaalmeediasse postitatud videos ühele Ramosega toimunud kahevõitlusele. "Ha-ha! 3:2! Mis sa nüüd ütled, semu. Semu! Nad on kamp mökusid." 

 
 
 
View this post on Instagram

Dobro jutro Hrvatska 🇭🇷

A post shared by Dejan Lovren (@dejanlovren06) on

Seejärel kattis mees oma mängusärgil kinni Hispaania lipu ning näitas Horvaatia lipu suunas: "Ainult see pool on väärt! Nüüd lähme võidame Inglismaad ja lõpetame (Rahvuste liiga) nagu bossid." 

Paar nädalat tagasi mainis Lovren ühes intervjuus Ramost nimeliselt.

"Kui vaatate Ramost, siis ta teeb palju rohkem vigu kui mina, aga ta on Madridi Realis. Kui sa vea teed, võidad ikka 5:1 või 5:2 ja keegi ei märka seda."

Kui Ramoselt nende kommentaaride kohta küsiti, oli ta reaktsioon lihtne: "Ma ei tea, kas neid asju öeldakse vihast või millestki muust. Ma ei vasta Lovrenile või kellelegi teisele, kes tahavad lihtsalt esilehele pealkirja saada."

Ei tasu unustada, et mais kohtusid meeste koduklubid Madridi Real ja Liverpool Meistrite liiga finaalis ning Real võitis 3:1. Ramos tekitas paraja skandaali aga sellega, et tegi haiget Liverpooli superstaari Mo Salah'i õlale.