Igor Jovovic.Foto: vtb-league.com
Korvpall
16. november 2018, 17:39

Tallinnast nukralt lahkunud Poola klubi peatreener: me kaotasime mängu, mitte Kalev ei võitnud (1)

Pärast mõneaastast pausi mängib VTB Ühisliigas Poola korvpalliklubi. Zielona Gora Stelmet on alustanud hooaega kahe võidu ja kolme kaotusega, viimati jäädi teisipäeval võõrsil alla Kalev/Cramole. 

Stelmeti peatreener Igor Jovovic rääkis Ühisliiga kodulehele antud usutluses muuhulgas ka viimasest matšist. 36aastane juhendaja oli tulemuses pettunud, kuid usub, et nad olid Kalevist parem meeskond. 

"Olime Tallinnas võidule väga lähedal. Oleme pettunud, sest minu arvates me kaotasime mängu, mitte Kalev ei võitnud," sõnas Jovovic. 

Ta usub, et parema õnne korral võiks Stelmetil kirjas oli ka viis võitu. Lisaks Kalevile on alla jäädud ka Astanale ning Kaasani Unicsile. 

"Oleme igas matšis võidu eest võidelnud," arvas peatreener. "Võime suhtumisega rahul olla. Uustulnukatena polnud meie ootused ülemäära kõrged. Aga muidugi läheme kõiki mänge võitma."

Mis Kalevi vastu puudu jäi? "Alustasime hästi, aga meie rünnak muutus väga ebastabiilseks. Hakkasime liialt kiirustama, selmet mängu kontrollida. Tegime liiga palju pallikaotusi ja eksisime lihtsatel visetel. Meil oli võimalus vastane mentaalselt murda. Loovutasime neile liiga palju teise võimaluse punkte. Oleksime pidanud kohtumise varem ära otsustama," selgitas Jovovic.

Täispikk intervjuu on leitav siit.