Carmelo Anthony.Foto: Brad Penner/USA TODAY Sports
Korvpall
16. november 2018, 20:02

TOHOH! Eksootiline korvpallikoondis meelitab töötuks jäänud Carmelo Anthonyt enda ridadesse

Kardetu sai teoks: Carmelo Anthony piirdus Houston Rocketsi meeskonnas kümne mänguga, kuniks tema leping lõpetati. Töötuks jäänud korvpallitähele löödi kohe lauale omapärane pakkumine. 

ESPNi andmetel loodab 34aastase ääremängija enda ridadesse meelitada Puerto Rico korvpallikoondis. Väidetavalt on neil juba numbriga 15 mängusärk Anthony jaoks ettevalmistatud. 

"Arvestades tema seost Puerto Ricoga (tema vanemad on puertoricolased - toim.), suurepärast karjääri NBAs ning meeletuid kogemusi, oleksid fännid hullumas, kui ta siia tuleks," sõnas riigi kuulsaim korvpallur, Dallas Mavericksi mängujuht J. J. Barea. 

Anthonyt on juba varemgi Puerto Rico koondisesse meelitatud, ent tulutult. Ta on pikalt kuulunud USA rahvusesindusse ning võitnud ka kolm olümpiakulda. Nüüd on aga olukord muutunud. 

MM-valiksarjas on Puerto Rico positsioon igati soodne. Ameerika tsoonis hoitakse E-grupis kuue meeskonna konkurentsis kolmandat kohta. 2019. aasta finaalturniirile pääsevad mõlema grupi kolm paremat, pluss üks neljandaks jäänud meeskond. 

Valiksarja järgmised mängud peetakse novembri lõpus, detsembri alguses.