Sebastien Ogier Austraalias.Foto: AFP/Scanpix
WRC
17. november 2018, 10:38

Kuuenda meistritiitli suunas kihutav Ogier: tuleb püsida keskendunud (2)

Prantslane Sebastien Ogier' hoiab Austraalia rallil enne viimast päeva turvaliselt 6. kohta ning liigub kuuenda järjestikuse meistritiitli suunas.

"Lahtine kruus on teinud sellest meie jaoks keerulise ralli, kuid tiitli seisukohast oli täna positiivne päev. Olen selle üle väga õnnelik," lausus Ogier M-Spordi pressiteate vahendusel.

Praegune seis on säärane, et Ogier tuleks punktikatse tulemustest hoolimata meistriks. Liider Tänakul pole otseselt midagi teha, 8. kohta hoidev Neuville peaks esmalt Ogier'st mööduma, kuid puhta sõiduga see ilmselt kõne alla ei tule, sest meeste vahe küündib peaaegu minutini.

"Eile esimesena startida oli väga raske. Tänane viies stardipositsioon oli natuke parem, kuid kaotasime tagumistega võrreldes siiski palju aega. See tegi aeg-ajalt meele tusaseks, kuid põhieesmärk on tiitliks vajalike punktide koju toomine. Seda me ka momendil teeme, kuid homsed kilomeetrid tunduvad üsna pikad, seega tuleb püsida keskendunud."

Viimasel võistluspäeval, mis algab Eesti aja järgi täna õhtul kell 21.53, on kavas kuus kiiruskatset kogupikkusega ümmarguselt 84 kilomeetrit. 

Ralli üldseis 18. katse järel: