Kreete VerlinFoto: Instagram / @kreeteverlin
Kergejõustik
17. november 2018, 14:11

Eesti kergejõustikuneiu siirdub USA ülikooli

Washington State University kergejõustikutiim teatab oma Instagramis, et nendega liitub järgmisel aastal eestlanna Kreete Verlin (21).

Kui uskuda toda postitust, keskendub Verlin seal 100 meetri tõkkejooksule ja kaugushüppele. Esimeses on tema praegune isiklik tippmark 13,69 ja teises 6.25. Mõlemad rekordid pärinevad möödunud suvest.

Siledal maal staadionisirge on Verlin parimal juhul läbinud 11,98ga. Ka see aeg sündis tänavu.

Washingtonis ootavad Verlinit mitmevõistlejatest kaksikvennad Martin ja Sander Moldau.

 
 
 
View this post on Instagram

Please welcome to the Cougar family, from Tallinn, Estonia, Kreete Verlin! #GoCougs

A post shared by WSU Cougar Track & Field/XC (@wsucougartf) on


"Selle aasta oktoobris sai 10 aastat minu elu kõige õigemast valikust - hakata tegelema kergejõustikuga," kirjutas Verlin hiljuti Instagramis. "10 aasta jooksul olen ma kogenud seinast-seina emotsioone: eufooriast taeva poole kargamist ning kibedaid pisaraid peale ebaõnnestunud sooritusi.

 
 
 
View this post on Instagram

Selle aasta oktoobris sai 10 aastat minu elu kõige õigemast valikust- hakata tegelema kergejõustikuga. 10 aasta jooksul olen ma kogenud seinast-seina emotsioone: eufooriast taeva poole kargamist ning kibedaid pisaraid peale ebaõnnestunud sooritusi. Vahet ei ole mis emotsioonid mind peale võistlusi vallanud on, mõlemad tunded, nii head kui halvad, on mind üüratult motiveerinud. Mitte eales ei ole ma pead norgu lasknud ning peale halba võistlust mõelnud, et mille ja kelle jaoks ma seda kõike teen. Ma tean, et ma teen asja iseenda jaoks. Ma teen asja, mida ma armastan ning ilma milleta ma elada ei oska. Õnneks olen ma täpselt selle sama mõtteviisiga olnud kõik need 10 aastat. Ma olen üle elanud perioodi, kus mu tulemused ei paranenud mitme hooaja vältel, kohati isegi halvenesid. Ainus asi mis aitas mul kõik selle üle elada oli see, mida ma mõtlesin iseenda peas. Ma leppisin faktiga, et jah, hetkel olengi sellises seisus aga mis siis, parimad ajad on mul ju kõik veel alles ees. Mul on hea meel, et olen oma elus tegemas asja, mis mind läbi aastate on vaimselt väga palju kasvatanud ning tugevamaks muutnud. Ükski hea asi ei tule ilma halvata ning halb asi heata :))) 📸 @jakefarra #nikeeesti #trackandfield #motivation

A post shared by Kreete Verlin (@kreeteverlin) on


Vahet ei ole, mis emotsioonid mind peale võistlusi vallanud on, mõlemad tunded, nii head kui halvad, on mind üüratult motiveerinud. Mitte eales ei ole ma pead norgu lasknud ning peale halba võistlust mõelnud, et mille ja kelle jaoks ma seda kõike teen. Ma tean, et ma teen asja iseenda jaoks. Ma teen asja, mida ma armastan ning ilma milleta ma elada ei oska.

Õnneks olen ma täpselt selle sama mõtteviisiga olnud kõik need 10 aastat. Ma olen üle elanud perioodi, kus mu tulemused ei paranenud mitme hooaja vältel, kohati isegi halvenesid. Ainus asi, mis aitas mul kõik selle üle elada oli see, mida ma mõtlesin iseenda peas. Ma leppisin faktiga, et jah, hetkel olengi sellises seisus, aga mis siis, parimad ajad on mul ju kõik veel alles ees. Mul on hea meel, et olen oma elus tegemas asja, mis mind läbi aastate on vaimselt väga palju kasvatanud ning tugevamaks muutnud. Ükski hea asi ei tule ilma halvata ning halb asi heata."

 
 
 
View this post on Instagram

24/7 reisu look 🌞

A post shared by Kreete Verlin (@kreeteverlin) on

 
 
 
View this post on Instagram

Classic oldtown walk with my BEST FRAN 🌸

A post shared by Kreete Verlin (@kreeteverlin) on