Henri Drell.Foto: Baunach Young Pikes/Facebook
Korvpall
17. november 2018, 22:13

Drell on tõusnud Saksamaal vingesse hoogu, meeskond kahjuks kaotab

Saksamaa korvpalli esiliigas Baunach Young Pikesi ridades mängib kaks Eesti noormeest. Kui hooaega alustas paremini Kristian Kullamäe (19), siis viimastes mängudes on korralikult reele saanud ka Henri Drell (18). 

Eestlased on tõusnud tiimi põhitegijate sekka, kuid kahjuks on viimased kolm mängu kaotatud. Täna jäädi kodusaalis kindlalt 80:102 alla lähirivaalile Ehingenile. Baunachil on nüüd kirja neli võitu ja kuus kaotust. 

Viimases matšis tõusis Drell 19 punktiga oma meeskonna resultatiivseimaks, ta tabas 28 mänguminuti jooksul viskeid väljakul 12st 7. Korraliku partii tegi ka Kullamäe, kelle arvele jäi ligi 24 minutiga 11 silma ja 6 resultatiivset söötu.

Hooaega tagasihoidlikult alustanud Drell on viimases kuues mängus visanud vähemalt 10 punkti. Parim partii pärineb oktoobri lõpust, mil ta põrutas 26 silma. Kokku on tema 10 mängu keskmine ligi 21 mänguminutiga 12,4 punkti.  

Baunachis oma debüüthooaega tegev Kullamäe on kaasa teinud üheksas matšis. Tema keskmine saak on veidi enam kui 23 mänguminutiga 12,2 punkti ja 3,3 resultatiivset söötu. Mängujuht pole 20 punkti piiri veel ületanud. 

Standings provided by Sofascore LiveScore