Kreeka - Eesti.Foto: Reuters/Scanpix
Spordivaria
18. november 2018, 23:47

NII SEE JUHTUS | Sport 18.11: Eesti lõpetas Rahvuste liiga võiduga!

Ja tere päevast ka sporditoimetuse poolt! Pühapäeval peab järjekordse kohtumise VTB Ühisliigas Kalev/Cramo, kes on külla sõitnud Peterburi Zenitile. Kas kalevlased suudavad favoriiti üllatada, selgub alates kella 17st. Kell 21.45 mängib Eesti jalgpallikoondis Ateenas Rahvuste liiga alagrupi viimase kohtumise Kreeka vastu. Eesti jaoks pole enam midagi mängus, sest nõrgimasse tugevusgruppi langemine on kindel. Loomulikult hoiame silma peal ka teistel tähtsamatel sündmustel. Püsige lainel!
23:49
SPORDISÕBER

Ühtlasi tõmbame tänasele otseblogile joone alla. Jalgpallurite kommentaarid Ateenast toome teieni esimesel võimalusel, reporter Karl Juhkami on juba intervjuutsoonis ootel. 

Siin soovime aga teile hüva ööd ja kohtume juba hommikul! 

23:47
JALGPALL

23:39
JALGPALL

Hirmus kannatamine, aga tuli ära!

23:22
JALGPALL

Kümme minutit on vaja veel Eestil vastu pidada. Kreeka surub ja otsib, aga liiga hästi välja ei tule.

23:05
JALGPALL

POST! Fortounise karistuslöök raksatab 62. minutil posti, Lepmets saatis vaid pilguga. Eestil vedas.

22:48
JALGPALL

Kreeka - Eesti teine poolaeg läks!

22:35
JALGPALL

Avapoolaja statistikat:

22:31
JALGPALL

1:0 EESTILE! Zenjov pani 43. minutil vasakult äärelt madala palli trahvikasti, kust Kreeka kaitsja Vasilis Lampropoulos selle õnnetult oma väravasse suunas. Oma osa kiitusest väärib ka Rauno Sappinen, kes kreeklasega võitles ja teda segas.

Selle tulemusega lähevad meeskonnad ka 15minutilisele pausile. Täielikult vastu ootusi, kuid meile see meeldib,

22:17
JALGPALL

30 minutit mängitud, mäng on täielikult Kreeka kontrolli all, kuid üleliia ohtlikuks pole kodumeeskonna pealelöögid läinud. Ent Eesti vaatevinklist on seni olnud tegu hirmsa kannatamisega, meie palliga mäng on olnud pehmelt öeldes puudulik.

Kreeka - Eesti. (Reuters/Scanpix)
22:01
NFL

Halvad uudised Ameerikast:

21:45
JALGPALL

Kreeka - Eesti läks!

21:38
JALGPALL

Eesti koondis naaseb täna viiese kaitseliini juurde. Näis, kuidas meil see ründetegevus õnnestub, kui ees on vaid Rauno Sappinen.

21:25
SUUSAHÜPPED

Martti Nõmmel põrget on.

21:22
WRC

21:16
Karl Juhkami, Ateena

Kreeklased ise ootavad täna tribüünidele 8000 poolehoidjat. Elame näeme. Rahvast hakati suitsuhaisust pakatavale staadionile sisse laskma alles kella 21st. 

21:15
Karl Juhkami, Ateena

Tervitusi ka Ateena olümpiastaadionilt, kus Aleksander Tammert sai 14 aastat tagasi kaela pronksmedali. Loodame, et täna suudab Eesti jalgpallikoondis meid samamoodi rõõmustada. 

Küll pole ilm Kreekas tavapäraselt päikseline, vaid terve tänase päeva on kallanud vihma. Tõsi, praeguseks on taevaluugid taas kinni läinud, kuid suuri vihmaloike jätkuvalt ka olümpiastaadionilt. 

21:01
JALGPALL

20:49
VORMEL 3

20:30
JALGPALL

Kreeka ja Eesti jalgpallikoondiste algkoosseisud. Nagu peatreener Martin Reim lubas, saavad mitmed tavapärased pingimehed võimaluse end proovida, sest kaalul pole midagi peale au.

Võrreldes Ungari mänguga on uued näod algrivistuses
Lepmets, Kams, Lepistu, Sappinen, Zenjov, Kallaste ja Baranov.

20:01
KÄSIPALL

Loe rohkem