Foto: Erakogu
Esport
19. november 2018, 13:48

Astraalmängud VI saab olema vägevaima otseülekandega e-sporditurniir Eesti ajaloos! (2)

25. novembril toimub X Game Roomis Astraalmängud võrgupidude seeria kuues üritus, millest tuleb vägevaima otseülekandega e-sporditurniir Eesti ajaloos.

„Counter-Strike: Global Offensive'i“ mängud toovad vaatajateni Comedy Estoniast tuntud koomik Karl-Alari Varma ja Eesti e-spordi entusiast Soits, kelle jaoks on see järjekorras 19. võrgupidu mille kajastamisest ta osa võtab. Duo jaoks pole tegemist emakohtumisega, varasemalt kommenteeriti ühes ka tänavu kevadise MängudeÖÖ „CS:GO“ võistlust.

Seekordsel üritusel näeb nii uusi kui ka fännidele juba tuttavaid mängijaid. Tiitlit on kaitsmas XGR meeskonna Vizta, Ziila, Nyte ja Jvesper, kes on Astraalmängude IV turniiri võitjad.

Astraalmängud IV turniiri võitjad Foto: Erakogu

Turniir algab kell 13.30 ja võib kesta kuni kella 22.00 õhtul. Ka pealtvaatajad on oodatud võistlusele kaasa elama – 19.00 avatakse publikule saal, kus näeb mänge suurtelt ekraanidelt ning kus on ka mängijad ja kommentaatorid ise. Need, kes varem kohale jõuavad, saavad oodata väiksemas puhkenurgas, kus samuti mänge näidatakse.

Otseülekannet näeb kommentaator Soitsu Twitch.tv kanali vahendusel. Eksklusiivsed järelvideod ja kokkuvõtted parimatest hetkedest on hiljem leitavad otseloomulikult Õhtulehe veebis! Rohkem infot turniiri kohta ürituse Facebooki lehel.