Sebastien Ogier. Foto: WILLIAM WEST/AFP
WRC
19. november 2018, 16:57

Kuuekordne maailmameister Ogier võrdleb Fordist lahkumist tüdruksõbra maha jätmisega (1)

Pühapäeva varahommikul sai selgeks: Sebastien Ogier on taas autoralli maailmameister, juba kuuendat korda järjest. Viimased kaks tiitlit on ta võitnud M-Sporti ridade Fordi roolis, kuid nüüd on aeg lahkuda. 

"Nad (M-sport) on seda kuhjaga väärt, et suutsin neile veel ühe tiitli kinkida. Nad on nii rängalt vaeva näinud, sellist pühendumust olen oma karjääri väga vähe näinud," ütles tuleval hooajal Citroeniga kihutav Ogier wrc.com-ile. 

"Pean ütlema, et lahkuda on väga raske, aga see on nagu... tuleks maha jätta tüdruk, keda armastad. Miks me seda teeme? Just nüüd, kui oleme kahe aastaga nii palju saavutanud?" mõtiskles prantslane.

Ta jätkas: "Aga nüüd on ees uus põnev seiklus, ootan ka seda juba kannatamatult. Vähemalt saime [M-Spordiga] parimal võimalikul moel hüvasti jätta."

Ogier tõdes, et tänavuse hooaja keskel oli väga raskeid momente, kus tundus, et tiitel võib sel korral käest libiseda. Ta ei kaotanud aga kordagi lootust ning võitles lõpuni. Tšempion usub, et edu tõi "rahu säilitamine rasketes olukordades".