Vasakult: kaardilugeja Julien Ingrassia, Malcolm Wilson ja Sebastien Ogier.Foto: AFP/Scanpix
WRC
20. november 2018, 14:06

Malcolm Wilson: olime suvel niigi raskes seisus ja siis teatas Ogier, et lahkub tiimist...

M-Spordi rallivõistkonnakonna pealik Malcolm Wilson avaldas, et lõpuks maailmameistriks tulnud Sebastien Ogier teatas talle juba suvel, et lahkub tiimist.

"20 aasta jooksul, mil ma olen võistkonda juhtinud, pole ma taolist sõitjat näinud. Suvel paistis, et võistkondliku MM-tiitli võitmine läheb raskeks ja asjad läksid veelgi halvemaks, sest Ogier teatas, et lahkub tiimist. Aga selle asemel, et kergemalt võtta, hakkas ta veelgi enam töötama. Ogier tassis teisi tiimiliikmeid oma õlul," vahendas Wilsoni sõnu portaal Rallye-Magazin.

Pärast Ogier' lahkumist pole M-Spordil enam tõelist tippsõitjat kuskilt võtta. Praeguse seisuga pannakse 2019. aastal välja kaks WRC-autot, kus istuvad Teemu Suninen ja Elfyn Evans.

Wilsoni sõnul läheb tal palju energiat ka uue Ford Fiesta R5-klassi auto arendamisele, mis peaks välja tulema 2019. aasta suvel. Just R5-autode müük on M-Spordi suurim tuluallikas. Seni on neid valmistatud 277 tükki ja hoolimata kasvavast konkurentsist usub Wilson, et ostjatest puudust ei tule.