Mick Schumacher.Foto: AFP/Scanpix
Vormel 1
21. november 2018, 11:53

Schumacherite sõber kaadritagusest elust: nad ei räägi Michaeli tervisest mitte kunagi (2)

Michael Schumacheri suusaõnnetusest möödub peagi viis aastat ja vormelitšempionit pole pärast seda avalikkuse ees nähtud. Avalikkusel puudub igasugune info tema tervise kohta.

Sarnases seisus on ka pidevalt Schumacheri perekonnaga kokku puutuv taanlane Nicklas Nielsen, kes kuulub Micki sõprade ringi. "Tunnen teda väga hästi, ka isiklikul tasandil," tunnistas Nielsen Taani ajalehele BT. "Ta on vaikne ja rahulik kuju, kes on kõigi vastu äärmiselt sõbralik. Mitte nagu Max Verstappen, kes ei hooli millestki ja tahab ainult võita."

Nielsen kohtus korduvalt ka Michael Schumacheriga. "Mick ja Michael käisid tihti raja ääres, nad olid kuni õnnetuseni väga lähedased. Nad astusid tuppa, soovisid kõigile ilusat hommikut ja surusid igaühe kätt. Ma ei usu, et näiteks Lewis Hamilton nii teeks. Nad lihtsalt ongi viisakad inimesed."

Taanlane tunnistas, et viimase viie aasta jooksul pole ta Michaeli tervise kohta midagi kuulnud. "Teema on suletud, mitte keegi ei räägi sellest. Sõidan endiselt Ralf Schumacheriga (Michaeli vend - toim) kardiradadel, kuid keegi ei räägi. Võimalik, et ta Michael on teel tagasi ja tuleb avalikkuse ette vaid juhul, kui täielikult paraneb. Raske öelda, mis tegelikult toimub."

Michael Schumacher. Foto: PA Images/Scanpix