Michael Schumacher ja tema abikaasa Corinna aastal 2008.Foto: AP/Scanpix
Vormel 1
22. november 2018, 17:35

„Jah, tundsin alati, et ma pole piisavalt hea.“ Perekond avaldas Michael Schumacherist seninägemata video

Peagi möödub viis aasta Michael Schumacheri suusaõnnetusest, mille järel pole endist vormelistaari avalikkuse ees nähtud ja tema tervislikku seisundit hoitakse saladuses. Siiski pole sakslase perekond unustanud, et endisel Ferrari staaril on üle maailma kümneid miljoneid fänne.

Väidetavalt avaldati just perekonna nõusolekul Schumacherist video, mis on filmitud 2013. aasta 30. oktoobril ehk kaks kuud enne õnnetust. Video laeti esimesena üles Schumacheri ametlikule koduleheküljele.

Muuhulgas avaldas seitsmekordne vormel 1 maailmameister, et ta ei tundunud end karjääri jooksul kunagi liiga enesekindlalt. "Rekordid on üks asi, aga kahtlused olid samuti väga olulised, et mitte liiga enesekindlaks muutuda. Peab olema skeptline, otsima võimalust areneda," rääkis Schumacher. "Jah, tundsin alati, et ma pole piisavalt hea. Teadsin, et peab tööd tegema ja see muutiski mind lõpuks selleks, kes ma olen."

Oma karjääri vägevaimaks võiduks pidas Schumacher 2000. aasta maailmameistritiitlit, sest lõpetas Ferrari 21 aastat kestnud tiitlipõua. Oma suurimaks rivaaliks pidas ta Mika Häkkineni ja lapsepõlveiidoliks Saksamaa jalgpallikoondise väravavahti Toni Schumacherit. Kaks legendi pole omavahel sugulased!