Indrek Zelinski.Foto: Robin Roots
Jalgpall
22. november 2018, 21:47

Zelinski töö võtavad üle kaks peatreenerit

Pärnu Vapruse jalgpalliklubi esindusmeeskond jätkab uuest hooajast kahe peatreeneriga, kui meeskonna juhendamise võtavad üle viimased kaks hooaega abitreeneri rollis töötanud Taavi Midenbritt ja seni klubi U17 treeninggruppi juhendanud Kalev Pajula. Lõppenud hooajal tegutses peatreenerina Indrek Zelinski, kes teatas mõne aja eest, et jätkab töötamist Soomes, kus temast saab Kotka tiimi abitreener. 

"Tänan klubi usalduse eest. Otsus uus amet vastu võtta ei tulnud kergelt, kuna pooleli jäi töö U17 poistega. Samas on tõsiseks väljakutseks uuesti esindusvõistkonda treenida. Tean miks siin olen ja mida tahame koos Taavi ning poistega saavutada," ütles Kalev Pajula klubi kodulehe vahendusel. 

Taavi Midenbritt lisas: "Pärast kahte õpetlikku aastat Marko Lelovi ja Indrek Zelinski kõrval abitreenerina töötades ootan huviga koostööd järgneval perioodil kogenud Kalev Pajulaga, sest meie nägemused ning eesmärgid klubi esindusmeeskonna arengu suhtes ühtivad. Kuigi meie esindusmeeskond koosneb hetkel amatöörmängijatest, on viimased kaks hooaega treenitud kui profimeeskonnad ning see annab meile Kaleviga hea lähtepositsiooni tööd jätkata."