Pelle Pohlak.Foto: Stanislav Moškov
Jalgpall
23. november 2018, 20:54

Pelle Pohlak: kolm Flora mängijat siirduvad välismaale

FC Flora jalgpalliklubi president Pelle Pohlak rääkis klubi kodulehele antud aastalõpuintervjuus tuleva aasta plaanidest. Muuhulgas ollakse huvitatud Eesti koondislasest Enar Jäägerist, kes mängis viimati Floras 2015. aastal.

"Oleme järgmiseks hooajaks komplekteeritud. Jürgen Lorenz teatas, et lõpetab tippjalgpalli mängimise ja praeguse seisuga peaks välisklubidesse lahkuma kolm mängijat. Kolme mängija järjekordne edasiliikumine on oluline nii klubi pikaajalise majandusliku jätkusuutlikkuse, mängijate arengu kui ka järgmistele mängijatele võimaluse andmise seisukohalt," teatas Pohlak.

"Jürgen Henni peatreenerina jätkamise osas küsimusi ei ole ega ole olnudki, aga soovime anda talle töös senisest tugevema toe ja laiendada esindusmeeskonna treenerite tiimi," lisas ta.

Aga mis plaan on Enar Jäägeriga? "Ring saab täis siis, kui sammu edasi tegevate mängijate asemel tulevad koosseisu lisaks noorematele ka välismaalt naasvad kogenud pallurid. Ka see plaan on meil tegelikult konkreetselt paigas. Hooaega 2019 silmas pidades oleme juba öelnud Enar Jäägerile, et oleme temast peale vigastusest paranemist huvitatud," vastas Pohlak.

Loe täispikka intervjuud SIIT!