Foto: Pixabay.com
Esport
26. november 2018, 15:09

SonicFox annetas enda konkurendile peale tema alistamist 10 000 dollarit

Kuigi kaklusmängude mängijad pilluvad tihtilugu oma vastaste suunas pilkeid, torkeid ja sõbralikke solvanguid, on see siiski pigem võitlusega kaasnev show-element. Reaalsuses on tegemist sõbraliku ja ühtekuuluva kommuuniga.

Seda iseloomustab ideaalselt ka hiljutise 2018 Injustice 2 Pro Series Grand Finals turniiri finalistide omavaheline lävimine, vahendab ESPN. Nimelt andis hiljem kogu võistluse edukalt kinni pannud Dominique „SonicFox“ McLean oma vastasele Curtis „Rewind“ McCallile lubaduse, kui selgunud olid neli parimat. SonicFox lubab, et annetab osa enda võidurahadest Rewindi isa ravifondi.

Rewindi isa, 61aastane Welton McCall, peab hetkel võitlust käärsoole vähiga ning kuigi noor e-sportlane (Rewind on 17aastane) on juba ühe varasema turniiri võidurahad ja teiste annetuste käigus saadud rahad otsemaid haiglaarvete tasumise alla pannud, jäi sellest ikkagi väheks.

Rewindiga finaalis kohtunud SonicFox võitis 3-1 seisuga nende teise omavahelise matši (mehed sattusid vastamisi ka varasemalt) ning kogu turniiri ja pidas oma lubadusest kinni. Rewind sai oma rivaalilt isa ravikulude tasumiseks 10 000 dollarit.

20aastase SonicFox on üks parimai kaklusmängude mängijaid ogu maailmas. Iga-aastase suurürituse Evolution Championship Series (teatud lihtsalt ka kui Evo) raames on ta juba neljal korral erinevates mängudes võidu noppinud. Tagatipuks on ta oma viieaastase karjääri jooksul kogunud 525 000 dollari eest auhinnarahasid.