Manchester Unitedi peatreener Jose MourinhoFoto: Reuters/Scanpix
Jalgpall
27. november 2018, 13:22

Mourinho oma mängijatele: kes koduväljakul survet ei kannata, jäägu koju!

Manchester Unitedi jalgpallimeeskond peab täna õhtul Meistrite liiga alagrupiturniiri eelviimase mängu, kodus võõrustatakse Berni Young Boysi. Peatreener Jose Mourinho esines hoolealustele taas omamoodi motivatsioonikõnega!

United on Old Traffordil viigistanud Valenciaga 0:0 ja kaotanud Torino Juventusele 0:1. Kui täna ei suudeta ka Šveitsi klubile väravat lüüa, tähendaks see tiimi ajaloos esimest korda, kui ühe hooaja kolmes eurosarjamängus jäädaks omas kodus kuivale, kirjutas ajaleht Daily Mail.

Samas võõrsil on mõlemad seni peetud mängud võidetud - Young Boysist saadi jagu 3:0 ja Juventusest 2:1. Mõne päeva eest tehti Inglismaa liigas kehvake 0:0 viik Crystal Palace'iga. Mourinho pidi vastumeelselt tõdema, et võõrsil on mängitud paremini ning ta ei taha kuuldagi sellest, et kodus ei võidaks olla sama head.

"Kui tunned survet, jää koju! Kui ma ütlen "koju", ei tähenda see staadionikodu, ütlen kodu-koju ja vaata mängu telekast!" kasutas Mourinho sõnademängu.

"Arvan, et kui teataksime, et meile meeldib võõrsil mängida rohkem kui kodus, tähendaks see austuse puudumist staadioni ja fännide vastu. Ma keeldun niisugust asja ütlemast. Inimesed tulevad meid toetama, mina ei tunne koduväljakul mingit survet. Eelistan Young Boysiga mängida siin, mitte Bernis. Alati."