Janari Jõesaar (nr 21).Foto: Stanislav Moškov
Korvpall
30. november 2018, 21:32

Eesti resultatiivsemaks tõusnud Janari Jõesaar: mina pead norgu ei lase

Eesti korvpallikoondis kaotas 2019. aasta MMi valikmängus Gruusiale 73:80 ja sai kahe võidu kõrvale seitsmenda kaotuse. Eesti resultatiivseimana 14 punkti visanud Janari Jõesaar ütles, et kuigi koondis püüdis, siis Gruusia pikkade vastu ei saadud.

Eestile tegidki enim pahandust Gruusia kaksiktornid Goga Bitadze ja Giorgi Šermadini, kes kogusid kahe peale 42 punkti ja 22 lauapalli. "Alati on midagi, mida parandada. Oleksime pidanud nad lauavõitluses rohkem nägu ees välja lükkama. Nad on pikemad ja pall kukub neile paremini kätte. Tahtsime, et nad üle käe viskaks ja püüdsime, et nad palli parema käe peale ei saaks," rääkis Jõesaar Eesti koondise plaanist.

Isiklikus plaanis tegi Jõesaar karjääri parima mängu Eesti koondise särgis. "Arvan, et lähen igale mängule sellise tahtmisega. Ma ei lähe kunagi käega lööma. Niisama pole mõtet sinna väljakule joosta, ikka mängida tuleb. Lähen Saksamaa mängule täpselt samasuguse emotsiooniga nagu Gruusia vastu tulin. Kaotus oli muidugi raske, aga mina pead norgu ei lase," ütles Jõesaar.