Kõmu

Mänedžer avaldas Michael Schumacheri salasoovi ning põhjuse, miks tema tervislikust seisundist vaikitakse (6)

LISA KOMMENTAAR

To:Kristiina3. detsember 2018, 22:38
Kas võib olla, et Shumi tõesti ei tea ümbritsevast elust midagi? Kas keegi peaks teda ratastel voodiga lükkama kuhugi autasusatmisele? Kas see oleks siis täiel rinnal elamine?
mmh3. detsember 2018, 01:16
Mitte vandenõuteooria vaid tõend selle kohta kui aburdne ja loll vale see "tahtis ära kaduda" väide on. Tahtiski peast koputada saada või? Aga kõik mida nad on Schumi kohta öelnud on niikuinii vale. Nad ju ka aasta aega väitsid et ta teeb edusamme. Nad väidavad siiamaani et ta on "hetkel" "taastub" nagu oleks tal mingit lootust paraneda jne. Iga sõna mis sealtpoolt tuleb on puhas vale ja ajakirjanikud tiražeerivad seda valet.
Kristiina2. detsember 2018, 22:27
Vastik igal juhul. Oleks siis meedia promoks vastupidiseid näiteid nagu trekirattur Kristina Vogel kes 5kuud peale ratastooli sattumist tuli trekile MK-etappi vaatama ja autasustama. Elab täiel rinnal.
2. detsember 2018, 19:03
miks üldse kirjutate siis mõtetuid asju
2. detsember 2018, 18:34
Nõustun, et üldsus ei peaks kõiki detaile teadma ja saan privaatsussoovist aru. Kuid samas natuke kurb kui nii armastatud inimene, kellel nii palju fänne, kaob lihtsalt pildist ära. Millalgi võiks midagigi teada anda rahvale, kuidas temaga lood on. Aga kas saamegi iial teada.. igal juhul soovin parimat talle ja perele.
Hmm2. detsember 2018, 11:04
Veidi enne õnnetust avaldas soovi ära kaduda pildilt ja siis ongi õnnetus justkui tellitult, tal seda pakkumas? Pole küll väga vandenõuteooriate uskuja, kuid pisut kisub sinnakanti see asi küll.