Cristiano Ronaldo. Foto: ALBERTO LINGRIA/Reuters
Kõmu
2. detsember 2018, 11:40

Uus info Ronaldo vägistamisskandaalist: põhjalik ja räpaselt detailne kirjeldus saatuslikust õhtust (13)

Samal ajal kui Cristiano Ronaldo jalgpalliplatsil fänne hullutab, käib taustal kõva uurimine. Portugallast kahtlustatakse endiselt Kathryn Mayorga vägistamises. 

Saksamaa ajaleht Der Spiegel tuli välja dokumentidega, kust ilmneb nii mõndagi uut ning ka mitmeid vasturääkivusi. Varasemalt on teada, et Ronaldo advokaadid üritasid 2009. aastal juhtunut ära peita, makstes Mayrogale suure summa raha. Nüüd on väidetavalt aga info päevavalgele tulnud.

Der Spiegel´i käes on dokumendid, kus juristid on küsitlenud Ronaldot. Intervjuust on olemas kaks versiooni, üks 2009. aasta septembrist, teine detsembrist. Küll aga on hilisemas variandis täpselt samadele küsimustele vutitähte enam toetavad vastused. 

Toome teieni intervjuu olulisemad kohad. Etteruttavalt võib öelda, et vahekorda on kirjeldatud detailselt ning lugemine toimub omal vastutusel. 

Küsimus: Mida ütlesid sina (Ronaldo) ja mida lausus Ms. C (Mayroga varjunimi)?

Vastus septembri versioonis: Ta ütles, et me kohtume esimest korda, poleks õige veel seksida. Aga siis ta krabas ikkagi mu peenist.

Vastus detsembris: Ta krabas mu peenist.

Küsimus: Kirjelda detailselt, mis täpsemalt sinu ja Ms. C vahel juhtus. Alustades esimesest füüsilisest kokkupuutest kuni kõige muuni. Räägi detailselt, mis toas täpsemalt juhtus.

Vastus septembri versioonis: Ma panin teda küljelt. Ta pakkus end. Ta lamas voodi külili, sisenesin temasse tagant. See oli raju. Me ei vahetanud positsiooni 5-7 minutit. Ta ütles, et ta ei taha, aga pakkus end vabalt. Kogu aeg käis raju andmine. Talle võisid tekkida mõned kriimustused, sest krabasin teda. Ta ei tahtnud "mulle anda", selle asemel hakkas ta mind käega rahuldama. Ma ei tea, mida ta sel ajal täpsemalt ütles. Aga ta ütles korduvalt ei, "ära tee seda", "ma pole nagu teised", vabandasin pärast tema ees. 

Järgnev osa on esitatud kolmandas isikus, ilmselt kirjutas selle Ronaldo advokaat.

"Nad ei kasutanud kondoomi. Nad isegi ei rääkinud sellest. Ta ei lasknud naisele sisse. Ta võttis enne peenise välja ning lasi naise ning linade peale. Libestit ei kasutatud, küll aga natuke sülge."

Vastus detsembris: "Ta lamas voodis. Tulin tagant. Me ei vahetanud 5-7 minutit positsiooni. See oli raju. Ta ei kurtnud, karjunud ega kutsunud abi või midagi muud säärast. Me ei kasutanud kondoomi, me ei rääkinudki sellest. Ma ei lasknud talle sisse, vaid tema peale ja linadele. Ei kasutanud libestit, küll aga natuke sülge. Ei tea, kas ta sai orgasmi. 

Küsimus: Kas Ms. C tõstis häält või karjus? 

Vastus septembri versioonis: Ta ütles "ei" ja "lõpeta" mitu korda.  

Detsembri vastus: Ei. 

Küsimus: Kas Ms. C ütles midagi pärast vahekorda?

Vastus septembri versioonis: Ta ütles: "Sa oled kaabakas, sa sundisid mind. Idioot. Ma pole nagu teised." Mina vabandasin.