Ragnar Klavan (valges). Foto: AFP/Scanpix
Jalgpall
2. detsember 2018, 17:55

Klavan lõpetas kahekuulise vigastuspausi, kuid tabeli eelviimane osutus Cagliari jaoks parajaks pähkliks

Eesti jalgpallikoondise kapten Ragnar Klavan lõpetas sel nädalavahetusel oma vigastuspausi joostes 65päevase vahe järel taas Cagliari särgis väljakule. Paraku võidurõõmu ta tunda ei saanud , kuna võõral väljakul tuli Frosinonega 1:1 viiki mängida. 

Koduplatsil mänginud Frosinone asus kohtumist juhtima 14. minutil kui Francesco Zampano leidis ilusa sööduga teise lainena rünnakut toetama tulnud Francesco Cassata, kes palli 11 meetri pealt rahulikult väravasse lükkas. 

Cagliari pidi viigiväravat jahtima 66 minutit. Kuraditosin minutit enne mängu lõppu see aga viimaks saadi - Joao Pedro söödu lükkas varbaga üle joone Diego Farias. 

Päris kohtumise lõpu pidi Cagliari aga kümnekesi mängima, sest Nicolo Barella sai 85. minutil teise kollase kaardi, mistõttu tuli tal varakult duši alla siirduda. 

Arvestades viimast fakti tuleb Cagliaril viigipunkti üle kindlasti rõõmus olla, kuid tegelikkuses oli liigatabelis eelviimast positsiooni hoidev Frosinone nende jaoks täiesti võidetav vastane. 

Cagliari jaoks oli tegemist seitsmenda viigiga 14 mängust, Klavan on olnud osaline neljas viigimängus. Kuna tänane kohtumine oli Klavani jaoks Cagliari särgis alles seitsmes, on tänavu suvel Itaaliasse siirdunud eestlane oma uue koduklubiga võidurõõmu tunda saanud vaid korra. Seda 2. septembril, kui võõral väljakul võideti 1:0 Atalantat.

Standings provided by Sofascore LiveScore