Jose MourinhoFoto: PA Images / Scanpix
Jalgpall
5. detsember 2018, 21:27

Mourinho teeb eelmise mänguga võrreldes täna seitse muudatust, Pogba ja Lukaku jäävad pingile

Inglismaa jalgpalliliigas on eile-täna tihe tööpäev ning kõige enam kõneainet pakub kell 22 algav mäng Manchester United - Arsenal. Unitedi peatreener Jose Mourinho ei väsi üllatamast!

Alustuseks väike säuts:

Ehk Mourinho on tänavuse hooaja jooksul teinud Inglismaa liiga mängude algkoosseisudes kokku 46 muudatust, sealhulgas seitse tänase mängu eel. Ehk ta alustab ainult nelja sama mängijaga, kes startisid eelmises, tulemusega 2:2 lõppenud kohtumises Southamptoniga.

Nüüd puuduvad koosseisust Paul Pigba ja Romelu Lukaku, aga ka Juan Mata. Kas uute meestega saadakse heas hoos Arsenali - kes seljatas viimati Tottenhami 4:2 - vastu? Seejuures teeb kaitsja Diogo Dalot Inglismaa kõrgliigas debüüdi!

Seejuures suutis Mourinho äsja taas Pogba kallal hambaid teritada. "Sa oled nagu viirus, mis kinnises ruumis teistele edasi levib. Sa nakatad sellega kõiki," öelnud ta väidetavalt Prantsusmaa koondise maailmameistrist staarile.

"Olen nõus, et pärast Saintsi vastu näidatud esitust tuli teha muudatusi. Aga Mourinho ajal ajabki ainult üks muudatus teist taga. Muudatused igal nädalal. Muudatused, muudatused, muudatused," ütles ManU endine staar Rio Ferdinand Daily Mailile.