Stefan Kiessling 2010. aasta MMil Saksamaa koondise särgis. Foto: AFP/Scanpix
Jalgpall
6. detsember 2018, 17:50

ÄPU VÕI KAVALPEA? Endine Saksamaa koondislane kasutas oma sportlikku naist, et treeningnorme täita

Suurema osa oma karjäärist Leverkuseni Bayeris veetnud Stefan Kiessling oli vastaste värava all alati väga osav. 179 väravat 521 mängust justkui sellele viitaks. Kuid vähemalt sama osav oli ta suviste treeningute ajal oma leivaisa petmisel. 

Nimelt tunnistas kevadel putsad varna riputanud Kiessling, et ta ei läbinud klubi poolt ette antud treeningprogramme kunagi 100protsendiliselt, kuigi Leverkusen seda arvas.

Kuidas nii? Lihtne. Ta võttis naise omale appi. 

"Ma ei läbinud neid treeninguid kunagi üksi. Klubi väljastas meile pulsikella, mis salvestab kogu sinu sportliku tegevuse. Kuna mu naine on samuti väga sportlik, siis tegigi Norina mõned oma jooksud minu käekella ja andmetega," selgitas kuuel korral ka Saksamaa koondist esindanud ründaja väljaandele Bild. 

Kuidas mees sellega aga kordagi vahele ei jäänud? "Ta lihtsalt jooksis nii hästi," sõnas Kiessling muheledes ning lisas, et päris laiskloom ta puhkuseperioodil siiski polnud ning pärast suvepausi klubi juurde naastes oli ta harjutusi tehes enamasti esimeste seas, mistõttu ei tekkinudki Leverkusenil kordagi mehe viilimise osas kahtlusi.