Cassie SharpeFoto: FIS
Talisport
8. detsember 2018, 09:30

Sildarule alistunud olümpiavõitja: mina ja teised peame oma taset tõstma (1)

Freestyle-suusatamise rennisõidu Pyeongchangi olümpiavõitja Cassie Sharpe (26) pidi USA-s Copper Mountain'is toimunud MK-etapil leppima teise kohaga, sest Kelly Sildaru tegi talle esimest korda elus ära.

Neid jäi lõpuks lahutama 2,5 punkti. "Kelly on vinge võistleja," lausus Sharpe võistlusjärgses intervjuus. "Ta võidab nii pargis kui ka rennis. Tal on oskused ja trikid, mille abil järjepidevalt poodiumil maanduda.

Mina ja teised tüdrukud peame oma taset tõstma, suuskadest haarama ja kõrgemalt lendama, kui soovime ise pjedestaali kõrgeimale astmele."

Tõsi, Copper Mountain on Sharpe'i jaoks vaimselt keeruline koht, sest ta kukkus seal kolm aastat tagasi üht lihtsat trikki tehes. Sellest saati ei tunne ta end tolles rennis kõige mugavalt. Kusjuures eilegi alustas ta MK-finaali kergemat sorti kukkumisega, ent suutis end nii palju koguda, et lõpuks teiseks tulla.

"Olen rahul, et suutsin hooaega poodiumikohaga alustada," lisas Sharpe, kes mullu võitis neljast MK-etapist kolm. "Oli hea võistlus ning äge, et Kelly osales ja taset näitas.

Püüdsin enda parimat sõitu teha, kuid väike Copperi-värin oli sees. Seega olen kahtlemata rahul, et suutsin tervikliku laskumise kokku panna ja poodiumile jõuda."