Henri Drell kõige kõrgemal.Foto: Norbert Schmitt
Korvpall
8. detsember 2018, 22:59

Drell tegi Saksamaal taas vinge partii, Kullamäe oli hädas visketabavusega

Saksamaa esiliigas oli väikese pausi järel võistlustules Kristian Kullamäe ja Henri Drelli koduklubi Baunach Young Pikes. Võõral väljakul tuli tunnistada Römerstrom 93:85 paremust. 

Avaveerandi 28:23 võitnud Baunach jäi poolajaks aga omakorda kümne punktiga kaotusseisu. Viimase neljandiku alguses kasvatas kodumeeskond edu korraks ka 14-le, kuid Baunach ei jätnud jonni.

Mõned minutid enne lõpuvilet vähendati vahe vaid kahepunktiliseks. Otsustavatel hetkedel oli aga Römerstrom taas teravam ning kallutas mängu üsna kindlalt enda kasuks. 

Ilusa partii tegi Drell, kes oli platsil ligi 38 minutit ning viskas meeskonna parimana 20 punkti. 18aastane tagamängija on nüüd 10 või enam punkti visanud viimases kaheksas mängus. 

Kullamäe piirdus ligi 17 minutiga, visates üheksa punkti. 19aastane mängujuht oli hädas visketabavusega, korvirõnga läbis vaid kaks väljakult sooritatud viset seitsmest.

Baunach sai tabelisse nelja võidu kõrvale kaheksanda kaotuse, millega hoitakse 16 meeskonna konkurentsis 15. kohta. 13 matšist kaheksa võitnud Römerstrom tõusis kolmandaks.