Pavel Mamajev kohtus.Foto: AP/Scanpix
Kõmu
9. detsember 2018, 13:46

Vangis istuva Venemaa jalgpalluri abikaasa: oleme nagu haaremis, Paša armastab prostituuti (7)

Kui suvel sai Venemaa uhkust tunda oma jalgpallikoondise üle, siis oktoobrist alates on selle spordialaga seoses idanaabri meedias kerkinud keskseteks persoonideks inimesi rünnanud ja vanglas istuvad Aleksandr Kokorin ja Pavel Mamajev. Ning õli lisab tulle Mamjevi abikaasa Alana.

"Ta läks bordelli ja võttis prostituudi. Tollele on vaja ainult raha, aga Pavel räägib mulle, et armastab teda. Mitte otsesõnu, aga ta andis seda mõista, kui küsisin, kas ta armestab teda? Ta vastas: "No sind samuti."," rääkis Alana Mamajeva Venemaa telekanali NTV saates.

Ta jätkas: "Oleme nagu haaremis. Armastan teda, aga ma ei suuda jäädagi peaga vastu seina jooksma.

Minul on raske ja temal on raske. Mul on raske seda üle elada. Kaheksa aastat tagasi poleks ma truudusetust iial andestanud. Nüüd olen valmis seda tegema, kõike otsast alustama. Arvasin, et inimene mõistab, muutub. Aga kas mul on mõtet võidelda inimese eest, kes valib prostituudi ja minul vahel?"

"Kas tasub võidelda inimese eest, kellelt teil on kaks last?" küsis saatejuht.

Mamajeva: "Muidugi tasub, aga ma lihtsalt ei mõista, mis tema peas toimub, et ta SEAL olles mõtleb kellestki teisest peale oma perekonna? Tahan peret säilitada, aga mul on väga valus kuulda, et on veel üks naine, keda ta armastab. See konkurent pole lihtsalt keegi naine, vaid ta töötab bordellis!"