M-Sporti pealik Malcolm Wilson. Foto: imago/Crash Media Group
WRC
11. detsember 2018, 20:05

M-Sportil üks piloot paigas, kas teise masina hõivab Loeb? (3)

Viimasel kahel hooajal tänu Sebastien Ogier´le individuaalse autoralli MM-tiitli võitnud M-Sporti tulevik on pilvine. Prantslasest jäädi ilma ning välja pannakse vaid kaks masinat. Üks piloot on kindel, kes hõivab teise Fordi? 

Kindlasti jätkab tiimis Teemu Suninen, kuid teise masina osas on veel lahtisi otsi. M-Sporti pealiku Malcolm Wilsoni sõnutsi on räägitud paljude pilootidega, kuid lepingut pole sõlmitud.

"Otsime võimalusi, et WRC sarjas tipptasemel jätkata. Kui saame sellega hakkama, on Suninen kindlasti üks piloot. Peame läbirääkimisi väga paljude meestega," selgitas Wilson Rallye Magazinile.

Juttu on olnud vanameister Sebastien Loebi liitumisest. "Ma pole temaga veel rääkinud. Hiljuti pidasime Ogier´ lahkumispidu ja see oli väga emotsionaalne. Alles hakkame järgmiseks hooajaks tähtsaid otsuseid vastu võtma, nii et on vara öelda, kas Loeb liitub meiega," sõnas Wilson.

Tiimipealik lisab, et lisaks pilootide otsimisele on vaja leida ka uusi sponsoreid, et MM-sarjas üldse jätkata. "Ma ei vahetaks viimast kahte aastat Ogier´ga mitte millegi vastu, aga nüüd peame taas end koguma ja konkurentsivõimelised olema," resümeeris Wilson.