Jürgen Klopp.Foto: Imago Sport/Scanpix
Jalgpall
12. detsember 2018, 11:28

Jürgen Klopp pärast otsustavat võitu: ma ei saaks poiste üle rohkem uhke olla

Eile õhtul oli jalgpalli Meistrite liigas selg vastu seina mullusel finalistil Liverpoolil, kes vajas Napoli üle kindlasti võitu. Tänu Mo Salah' 34. minuti väravale nopiti kolm punkti ning jõuti 16 parema hulka. Meeskonna peatreeneri Jürgen Klopi rind oli pärast kohtumist uhkusest kummis.

"Mäng oli silmapaistev, uskumatu," rääkis sakslane. "Poisid mängisid kogu südamest. Mängisime sellise intensiivsusega, millele oli keeruline vastu saada. Oleksime võinud rohkem väravaid lüüa, aga ega 2:0 poleks meid palju aidanud. Mo värav oli imeline. Ja tõrje mille Alisson (92. minutil - toim.) tegi - mul pole sõnu. See oli elupäästja. Kui ma oleks teadnud, et Alisson nii hea on, oleks ma tema eest topelt maksnud (Liverpool soetas ta Romast 72,5 miljoni euro eest - toim.). Asi pole ainult selles ühes tõrjes, tal oli tihe tööpäev. Olen poiste üle väga uhke. Ma ei saakski uhkem olla - aitäh kõigile! 

C-alagrupi lõppjärjestus: PSG (11), Liverpool (9), Napoli (9), Belgradi Crvena zvezda (4). Liverpool saab oma kaheksandikfinaali vastase teada 17. detsembril.