Christian Eyenga viskel, taamal paistab ka Siim-Sander Vene. Foto: championsleague.basketball/
Korvpall
12. detsember 2018, 23:23

Siim-Sander Vene sihik oli paigast ning Meistrite liiga debüüt lõppes valusa kaotusega

Eelmisel nädalal Hispaania kõrgliiga klubi Fuenlabrada Monkitiga liitunud Siim-Sander Vene tegi täna debüüdi korvpalli Meistrite liigas. 

Fuenlabrada võõrustas Bambergi Brose meeskonda, kelle duubelrivistuses pallivad Kristian Kullamäe ja Henri Drell. Kohtumine kulges äärmiselt võrdselt ning kummalgi ei õnnestunud vahet suureks käristada. 

Kaks minutit enne kohtumise lõppu pääses Bamberg seitsemega juhtima. Kuigi Fuenlabradal oli järgmisel rünnakul vastus olemas, lõi viimase naela võõrustajate kirstu kogenud Tyrese Rice, kes tabas 53 sekundit enne lõpuvilet kolmese ning viis külalised kaheksaga ette.

Seda vahet ei õnnestunud Fuenlabradal enam kinni lappida. Nõnda tuli tunnistada Bambergi 75:65 paremust. 

Võitjate poolelt tegi hiilgava partii Rice, kelle arvele jäi 26 punkti. Võõrustajate parim oli Francisco Cruz 13 silmaga, Christian Eyenga lisas 11 silma.

Vene kuulus Fuenlabrada algviisikusse ning teenis mänguaega ligi 23 minutit. Paraku oli eestlasel täna sihik paigast ning punktiarve jäigi avamata. Viiest teele saadetud viskest ei tabanud ainuski. Kirja läks üks lauapall ja vaheltlõige.

Fuenlabrada edasipääsulootused said suure tagasilöögi, sest Bamberg on nende lähikonkurent. Hispaanlastel on nüüd 3 võitu ja 5 kaotust, sakslased said saldo 5-3 peale. Igast grupist pääsevad järgmisesse ringi neli paremat, 5.-6. meeskonda jätkavad aste madalamas eurosarjas.

Standings provided by Sofascore LiveScore