Siim-Sander VeneFoto: Martin Ahven
Korvpall
13. detsember 2018, 13:57

Täiendatud kell 13.57!

POMMUUDIS: veel üks klubivahetus, Siim-Sander Vene siirdus Euroliigas mängivasse Gran Canariasse! (3)

Eesti korvpallikoondise liider Siim-Sander Vene jõudis Hispaania klubi Fuenlabrada eest pidada kõigest kaks mängu, nüüd sõlmis ta lepingu Euroliigas mängiva Gran Canariaga!

Chema de Lucas on tuntud Hispaania korvpalliportaali Gigantes ajakirjanik. Vene teema oli kõneks ka paari päeva eest Gran Canaria uueks peatreeneriks kinnitatud Victor Garcia neil minutitel toimunud pressikonverentsil, kus too teatas, et eestlasest ääremängija sobib tema joonisesse ja annab meeskonnale täiendavaid võimalusi.

Vene üleminek võib peale uue treeneri tuleku olla seotud ka asjaoluga, et pühapäevases liigamängus Madridi Realiga (Gran Canaria kaotas selle 63:87) sai põlvevigastuse suure ääre kohal tegutsev kogenud dominikaanlane Eulis Baez.

Vene alustas hooaega veel ühes Hispaania klubis Manresa, kus oli kaks kuud. Pärast äsjast koondiseakent liitus ta Fuenlabradaga, kelle kasuks viskas kohe avamängus 14 punkti ja aitas tolle koduliigas võiduni. Eile esindas ta Fuenlabradat veel Meistrite liigas Bambergi vastu.

Gran Canaria on Euroliigas võitnud 11 mängust 4. Järgmise mäng peetakse homme kodus Podgorica Buducnostiga, kel on üks võit vähem. Hispaania liigas hoitakse aga kolme võidu ja kaheksa kaotusega kõigest tagantpoolt kolmandat kohta.