Diego Maradona suudleb tüdruksõpra Rocio Olivat suvel Venemaal jalgpalli MM-mängu Argentiina - Prantsusmaa ajal.Foto: AFP/Scanpix
Kõmu
13. detsember 2018, 15:15

Sai liiga vanaks? Noor pruut viskas Maradona välja majast, mille vutistaar talle ostnud oli (1)

58aastase jalgpallilegendi, 1986. aastal Argentiina koondise maailmameistriks vedanud Diego Maradona tippsportlasejärgne elu on olnud värvikas, aga alati mitte lihtsamate killast. Nüüd liiguvad sahinad, et poole noorem pruut on ta maha jätnud.

Maradona on viimastel aastatel liikunud koos endast 30aastat noorema Rocio Olivaga, kes on samuti jalgpallur ja kellega käis ka suvel Venemaal peetud MMil. Kõmulehe The Sun teatel kuulutas Argentiina ajakirjanik Lio Pecoraro ühes telesaates, et praegu Mehhikos treenerina töötava Maradona ja Oliva teed on lahku läinud.

"Rocio viskas endise jalgpalluri välja majast, mille too talle Buenos Airese eksklusiivsesse Bella Vista elurajooni ostnud oli. Maradona ei taha lahkuda, kuid nende suhe on lõppenud," rääkis Pecoraro.

Oliva oli ühes ESPNi saates kuulutanud, et ta pole suhtes, väidetavalt oli paarike seejärel ägedalt tülitsenud. Väidetavalt ei tahtnud noor naine mitte mingi hinna eest minna Mehhikosse, vaid jääda kodusesse Argentiinasse.

Diego Maradona ja Rocio Oliva suvel Venemaal jalgpalli MMil. Foto: AFP/Scanpix
Diego Maradona ja Rocio Oliva suvel Venemaal jalgpalli MMil. Foto: AFP/Scanpix
Diego Maradona ja Rocio Oliva jalgpalli MMi loosimistseremoonial. Foto: AFP/Scanpix
Diego Maradona ja Rocio Oliva 2016. aasta novembris tennise Davis Cupi matši Argentiina - Horvaatia vaatamas. Foto: AP/Scanpix