Artur Kotenko nüüdseks endise koduklubi Narva Transi vormis.Foto: jalgpall.ee
Jalgpall
14. detsember 2018, 13:03

MURE LAHENDATUD! Pareiko pääseb Levadia varuväravavahi rollist

FCI Levadia jalgpallimeeskond teatab, et nendega liitus aastase lepingu alusel 37aastane väravavaht Artur Kotenko.

Kotenko on Levadia klubis treenitud mängija ehk KTM, kes kaitses nende väravat aastatel 2001-2007. Hilljem mängis ta Norra, Küprose, Aserbaidžaani, Soome ja Valgevene klubides ning kahel viimasel hooajal Eestis JK Narva Transi ridades.

"Mul on väga hea meel koju tagasi tulla!," lausus Kotenko klubi pressiteenistusele. "Mängisin FC Levadias 11 aastat tagasi ning olen väga rõõmus, et klubi kutsus mida tagasi oma meeskonda. Annan endast parima, et võidaksime uuel hooajal Eesti meistritiitli ning täidaksime kõik püstitatud eesmärgid. Samuti soovin oma kogemustega edasiandmisega aidata noori väravavahte nende jalgpalluteel ning seeläbi kogu klubi."

Levadia spordidirektor Sergei Pareiko: "Arturi lisandumisega täitsime positsiooni, mis valmistas meile hooaja lõpus probleeme (seoses Priit Pikkeri ootamatu karjaäärilõpuga pidi Pareiko ise kuues mängus varuväravavahina pingil istuma - M.T.). Nüüd on meil meeskonnas kaks väga heal tasemel kogenud väravavahti ja nende kõrval suure potentsiaaliga noored väravavahid, kes saavad hea võimaluse Sergei Lepmetsalt ja Artur Kotenkolt palju õppida. Olen Arturi tagasituleku üle väga rõõmus."

FCI Levadia esindusmeeskond alustab ettevalmistust uueks hooajaks esmaspäeval, 17. detsembril.

Lisaks on Kotenko karjääri jooksul 27 korda kaitsnud Eesti koondise puuri.